Mitä tubettaja tai muotokuvaaja hyötyy rengasvalosta?

Tiedämme kaikki, että valaistus on kriittinen osa valokuva- ja videotuotantoa. Oikeanlaisen valaistuksen avulla voidaan luoda tietynlainen tunnelma ja tehdä sisällöstä ainutlaatuista. Tämä pätee erityisesti muotokuvaamisessa. Mikäli etsit lisävaloa monipuolisilla säädöillä muotokuvaamisen tai tubettamisen avuksi, niin rengasvalo voisi olla sinulle loistava vaihtoehto.

 Suomalainen Youtuber käyttää Lumi rengasvaloa

Daiki on japanilainen tubettaja, joka asuu Suomessa. Lumi Rengasvalosta on ollut apua videoiden tuottamisessa.

Rengasvaloja kutsutaan myös kauneusvaloiksi pehmeän ja tasaisen valaistuksen vuoksi. Lisäksi rengasvalon tuottama efekti saa muotokuvauskohteen silmät suorastaan loistamaan. Rengasvalo on muodoiltaan nimensä veroinen - ympyrän muotoinen valo, jonka keskelle voidaan kiinnittää puhelin tai kamera kuvaustarpeita varten.

Rengasvalo sopii erinomaisesti muotokuviin, koska valo tulee kameran sivuilta ja täten se valaisee kohteen tasaisesti. Kuvauskohteeseen jää vähän tai ei lainkaan varjoja, valo korostaa silmiä, minimoiden ryppyjä ja muita ihovirheitä.

Lumi rengasvalo antaa mahdollisuuden säätää valon värilämpötilaa. Tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin muotokuvissa, jos kuvauskohteiden ihonsävyt poikkeavat toisistaan. Värilämpötilaa voi muuttaa kylmän, pehmeän ja lämpimän välillä. Parhaimmillaan Lumi rengasvalo pystyy tuottamaan päivänvaloa muistuttavan valaistuksen kohteelle.

Mikäli haluat tuottaa parempaa sisältöä laadukkaampien kuvien ja videoiden muodossa, niin rengasvalosta voi olla sinulle paljon hyötyä.

 

Blogin kuvat ovat julkaistu yhteistyössä @Daiki Yoshikawan kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=CthJuHyZZxI&t=20s