Rengasvalo etätyöskentelyn apuna – Kuinka näyttää paremmalta online-tapaamisissa

Covid-19 viruksen jyllätessä etätyöskentelystä on tullut uusi normaali. Varsinkin, jos työskentelet myynnin, asiakaspalvelun, julkisen viran, tai opettajan roolissa niin työskentely kotoa käsin ja online-tapaamisiin osallistuminen alkaa olemaan tuttua. Suomessa meitä on siunattu nopealla nettiyhteydellä ja useimmat työnantajat tarjoavat työntekijöilleen tehokkaat kannettavat tietokoneet. Yksi onnistuneen online-tapaamisen edellytys kuitenkin unohtuu työnantajilta: riittävä valaistus. Parhaasta kotitoimistosta löytyy mukava työtuoli, säädettävä työpöytä, tehokas kannettava tietokone ja tehokas rengasvalo. Tässä tekstissä kerromme miksi valaistus on niin tärkeä osa onnistunutta online-tapaamista.

 

Kuva: led rengasvalo jalustalla online-tapaamiseen

 

Miksi rengasvalo sopii erityisesti online-tapaamisiin?
Kuten aiemmin mainittu, hyvä läppäri, nettiyhteys ja mukava tuoli ei vielä riitä parhaan kotitoimiston pystyttämiseen. Jos istut tärkeässä myyntineuvottelussa tai opetat yläasteluokkaa ja valaistuksena toimii keltainen katosta roikkuva keittiölamppu, niin et välttämättä anna itsestäsi ammattimaista kuvaa. Suurin osa on varmasti törmännyt tilanteeseen missä ainakin yksi teams-palaveriin osallistuja näyttää vain tummalta hahmolta päivänvalon paistaessa ikkunasta hahmon takaa. Et näe osallistujan ilmeitä tai suun liikkeitä ja paljon sanatonta viestintää sujahtaa ohi. Ilman riittävää valaistusta et ole parhaimmillasi ja pahimmassa tapauksessa näytät epävarmalta tai epäammattimaiselta säätäessäsi valaistusta. Onneksi tämä asia on helppo korjata.

Meidän helpotus valaistusongelmiin: käytä markkinoiden tehokkainta työpöydälle sijoitettavaa rengasvaloa, kuten LUMI Rengasvalo 12” työpöydälle. Meidän suunnittelema rengasvalo sopii erinomaisesti muotokuviin ja online-tapaamisiin, koska valo lähtee ympyrän muodossa ja valaisee kasvot hyvin tasaisesti. Kasvoille ei jää lainkaan varjoja, valo korostaa silmiä minimoiden ryppyjä ja muita ihon epätasaisuuksia. Lisäksi rengasvalon tuottama erikoinen rinkulaefekti saa silmät suorastaan loistamaan. Rengasvalo on edullinen, helppo käyttää ja sen avulla saat ammattimaisen valaistuksen online-tapaamisiin. Uskon, että ammattimaisemman valaistuksen myötä sinut otetaan vakavammin, saat aikaan parempia tuloksia ja erotut joukosta tapaamisissa.

 

Rengasvalo etätyöskentelyn apuna

 

Kuinka käyttää rengasvaloa läppärin kanssa?
LUMI Rengasvalon työpöytämallin käyttö on todella helppoa.
1). Kieritä rengasvalo jalustaan kiinni ja säädä valo sopivalta tuntuvalle korkeudelle. Jos käytät silmälaseja, niin suosittelen nostamaan valon ylimpään mahdolliseen asentoon ja kallistamaan sitä hieman alaspäin kasvojasi kohti.
2).Aseta rengasvalo sopivaan paikkaan pöydällä. Mikäli operoit läppärillä tai käytät lisänäyttöä online-tapaamisissa, niin aseta rengasvalo näytön viereen tai sen taakse. Rengasvalossa on reilusti valaistustehoa, joten ei haittaa vaikka se olisi hieman taaempanakin.
3). Kytke rengasvalon virtapistoke pistorasian.
4). Paina kevyesti rengasvalon virtanapista virta päälle. Kun virta on päällä, niin voit säätää kirkkautta ja värilämpötilaa sinulle sopivaksi.

 

Muita LUMI Rengasvalo 12” hyötyjä:

️ USB-lataaminen: LUMI Rengasvalossa on lisä USB-paikka, mille voi olla paljonkin käyttöä. Minä olen yleensä tottunut lataamaan puhelintani rengasvalon portista, koska läppärin portit ovat varattuja hiiren, näppäimistön ja tulostimen toimesta. Rengasvalon ei tarvitse olla päällä lataamista varten, riittää kun se on virtapiuhassa kiinni. iPhonen lataaminen ei toisinaan onnistu kaikista USB-porteista, mutta LUMIn latausportti toimii sujuvasti myös iPhone -puhelimien kanssa.

 

 LUMI Rengasvalossa on lisä USB-paikka

 

️ Tilankäyttö: LUMI Rengasvalo 12” työpöytämalli vie vain vähän tilaa työpöydältä. Useat pöydälle asetettavat rengasvalot tulevat tripod-mallisella jalalla mikä vaatii isomman pinta-alan työpöydältä. LUMIn jalusta on hieman cd-levyä suurempi, ja se on selkeästi tukevampi kuin muiden työpöydälle sopivien rengasvalojen. Jalusta on halkaisijaltaan noin 16cm ja jalustatilan voi käyttää hyödyksi. Minä asetan jalustalle yleensä muistilappuja tai puhelimen latautumaan. Näin rengasvalo ei vie oikeastaan yhtään ylimääräistä pöytätilaa! 

 

 LUMI Rengasvalo 12” työpöytämalli vie vain vähän tilaa työpöydältä.

 

️ Työpöydälle sijoitettava LUMI Rengasvalo 12” toimii hyvin yhdessä puhelimen tai pienen kameran kanssa. Mukana tulevan adapterin avulla kiinnitys on nopeaa ja helppoa. Minä olen soittanut lukuisia whatsapp-videopuheluita siten, että puhelin on asetettuna rengasvalon keskelle. En kuitenkaan laittaisi isoa järjestelmäkameraa jalustaan kiinni (vaikka se on mahdollista), koska järjestelmäkameroilla on reilusti painoa ja jos ei ole tarkkana, niin valo saattaa keikata.

 

LUMI Rengasvalo 12” toimii hyvin yhdessä puhelimen tai pienen kameran kanssa

 

️ Silmälasit OK: osa lisävalaisimista aiheuttaa ikävän heijastuksen silmälaseihin online tapaamisissa. LUMI Rengasvalon saa säädettyä korkealle ja kallistettua sopivaan kulmaan jolloin valo ei heijastu silmälaseista.

 

 

️ Kaukosäädin: toisin kuin monen muun pöydälle sijoitettavan rengasvalon, LUMI Rengasvalon mukana tulee kaukosäädin. Kaukosäätimen avulla valaistusta voi säätää hienovaraisesti kesken online-tapaamisen kurottelematta mihinkään suuntaan. Säätimestä löytyy ainoastaan muutama nappi: virtakytkin, kirkkauden ja värilämmön säätö.

 

LUMI Rengasvalon mukana tulee kaukosäädin

 

️ LUMI Rengasvalo 12” voidaan säätää ylös ja alas. Minulle siitä on ollut iso apu kun käytän valoa lukemiseen, kirjoittamiseen tai rentoutumiseen nojatuolissa. Värilämmön voi säätää kylmäksi kirjoittamista varten, ja nojatuolissa lueskeluun suosin lämpimiä kellertäviä sävyjä. LUMI Rengasvalo toimii monipuolisesti eri tilanteissa.

Jos luulet, että LUMI Rengasvalo 12” työpöydälle voisi olla hyvä lisävalo myös sinun kotitoimistoosi, niin siirry tästä tuotesivulle.