Meistä

Tervehdys 👋 Olemme asiantunteva, palvelualtis ja ennen kaikkea luotettava suomalainen valaistuksen erikoisliike. Teemme kauppaa virtuaalisesti, mutta ruudun takana löytyy aidot persoonat, jotka ovat toiminnassa mukana koko sydämellä. 

Havaitsemme usein kamppailevamme digitaalisen sisällön laadun kanssa. Olipa kyse sitten somekuvista, videoista, verkkokokouksista tai virtuaaliopetuksesta… Joskus mietimme että miksi tubettajat, tiktokkaajat ja instagram vaikuttajat näyttävät aina niin hyvältä videoillaan.

Avainasia on valaistus. Eri valaistusvaihtoehtojen testaamisen jälkeen huomasimme, että rinkulan muotoon valmistetut LUMI Rengasvalot tarjoavat parhaat valaistusolosuhteet jokapäivän kuvaustarpeisin, kuten striimaamiseen, videotuotantoon ja online-tapaamisiin. Studiotason valaistus on helppo laittaa pystyyn, käyttää ja viedä mukanaan minne tahansa. Mahdollisuus säätää kirkkautta ja lämpötilaa LUMI Rengasvalo sopii eri tilanteisiin ja tunnelmaan. Sosiaalisen median vaikuttajat ovat kokeneet LUMI Rengasvalot pakollisiksi laadukkaan sisällön luomisessa.

Meidän intohimona on tarjota sinulle paras valaistus. Voit näyttää virheettömältä ja ammattimaiselta kaikessa digitaalisessa sisällössä. Ansaitset sen.

Vastailemme mieluusti kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Voit ottaa meihin yhteyttä chatin kautta tai sähköpostilla. Chatissa palvelemme tiettyinä kellonaikoina ja jos emme ehdi vastaamaan viestiin, niin vastaamme sähköpostitse yhden arkipäivän kuluessa. 

-Lumivalon tiimi eli Stella ja Taneli 💕